2024-06-22

Tisztelt Választópolgárok!

Kedves Kozármislenyiek!

Kozármisleny az otthonom, szerves része az életemnek. 23 éve élek itt ebben a csodálatos városban a családommal, feleségemmel és két gyermekemmel, akik már ide Kozármislenybe születtek. 2001 óta kísérem figyelemmel és egyben megélem a városunkat érintő változásokat, történéseket. Ismerem azokat a kihívásokat, melyek előtt a város áll, akár infrastrukturális problémákról, akár gazdasági helyzetről, szociális vagy környezeti kérdésekről van szó.

Végzettségemet tekintve okleveles egészségügyi menedzser vagyok, pénzügyi ismereteimet a PTE Közgazdaságtudományi Karán MBA szakirányú menedzser szakán bővítettem, jelenleg a PTE Egészségtudományi Kar Doktori iskolájának PhD jelöltje vagyok. 2009-től a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának egészségügyi bevételeiért felelős vezetője vagyok. 2024. márciusában a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett kimagasló, példamutató tevékenységem elismeréséként Magyar Köztársasági Bronz Érdemkeresztet vehettem át a Kulturális és Innovációs Minisztériumtól.  

Pártpolitikától, egyéni érdekektől mentes és gazdasági érdekcsoportoktól független polgármester jelöltként a közösségi szolgálat lehetőséget ad számomra, hogy az elmúlt 3 évtizedes szakmai életutam során szerzett tapasztalatomat a városom és az itt élő lakosság szolgálatába állítsam. Tudatosan választott célom a Programunkban megfogalmazott közös értékeink megteremtése, a terveink megvalósítása, hogy munkámmal változást hozzak a közösség, és a város életébe az itt élőkkel közösen.

Elkötelezett vagyok abban, hogy Kozármisleny polgármestereként az Önkormányzat működése a közösségről és a helyi lakosokról szóljon, magam és az általam vezetett intézmény is törvényes, átlátható működésű legyen, és hogy közösen találjuk meg a kiutat ebből a jelenlegi helyzetből, városunkat elindítsuk egy olyan fejlődés útján, mely nemcsak az egyén, hanem a közösség szükségleteit is kielégíti, érdekeit is képviseli. Tegyük városunkat egy jobb, még élhetőbb hellyé!

Számítok az Önök támogatására és bizalmukra a közös célok építésében.

A Kozármisleny Mindenkié csapatának szakmai programja és a szakmai életutam, kompetenciáim részletesen megtekinthetők a www.misleny.hu oldalon.

Gazsó Tibor

polgármesterjelölt

Szakmai életút:

Szerző

4 thoughts on “Bemutatkozik Gazsó Tibor

  1. Tisztelettel érdeklődöm, milyen állatvédelmi elképzelései vannak. Mit kíván megválasztása esetén tenni településszinten az állatvédelmi törvény betartatásáért?

    1. Kedves Márta! Hamarosan részletes írás lesz erről. Mindenképpen a felelős állattartás a legfontosabb. Ehhez szemléletváltásra is szükség van. Ezzel kapcsolatban már felvettük a kapcsolatot a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvánnyal. Számos állatvédelmi és állatjóléti intézkedéshez lehet pályázatot benyújtani. Szeretnénk, ha már gyerek korban megindulna az iskolában is az állatvédelemmel kapcsolatos oktatás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük