2024-10-18

Sára negyedik gyermeke születése után kezdett el komolyabban foglalkozni a fotóval, és igen hamar kiderült, hogy nagy tehetsége van hozzá. Stílusa is hamar kiforrt, a dokumentarista család-, és esküvőfotózás műfajában mélyedt el, és szinte egyből sikereket ért el a magyar sajtófotó pályázaton. Az egyedi látásmóddal, humorral és rendkívüli érzékenységgel készített képei széles körben népszerűvé tették őt a szakmában.

Érdeklődési köre fokozatosan átterjedt a nőiség és a női lét aspektusainak megörökítésére is, interjúkkal kiegészített sorozatot készített például a szülés utáni hetekről, vagyis a gyermekágyas időszakról. Egyik legjelentőségteljesebb anyaga azonban a daganatos megbetegedésekhez köthető: Sáránál 2022-ben áttétes mellrákot diagnosztizáltak, a kezelésről és gyógyulásról készített őszinte, személyes képei 2023-ban szintén díjat nyertek a sajtófotó pályázaton.

A mai adásban beszélgetünk a kozármislenyi gyökerekről és élettérről, a fotózáshoz vezető útról, az esküvők és családok dokumentarista szemléletben történő megörökítéséről. A két nagyobb lélegzetvételű témát, a gyermekágyas időszakot és a daganatos betegségek elleni küzdelmet részletesebben átbeszéljük, érintve, a tévhiteket, a kihívásokat, a hibákat és a tanulságokat is. Ami engem illet, nagyon hálás vagyok Sárának, hogy ilyen őszintén mesél ezekről a fontos és sokszor tabunak számító területekről.

Számomra nagyon fontos adás ez egy erős és példamutató emberről, amelyhez szívből kívánok most jó szórakozást.

YouTube:

.

Spotify:

Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük