2024-10-17

Túl az első edzőmérkőzésen

0

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Kozármisleny NB. II-es labdarúgó csapat

Kaposvári Rákóczi FC – HR-Rent Kozármisleny 3-2 (2-1)

Kaposvár, 150 néző, Vezette: Kovács Gábor

Kozármisleny 1. félidő: Oroszi – Beke, Molnár K., Horváth D., Turi – Kozics, Major – Földi, Pesti, Kirchner – Horváth P.

    2. félidő: Lékai – Schuszter, Nagy E., Hegedűs L., Kis K. – Vogyicska, Lépő (Horváth Z.) – Kiss B., Ambach (Hegedűs T. 65.), Kócs-Washburn – Daru

    Vezetőedző: Pinezits Máté

    Gólszerzők: Zoltán R. 13., Babinszky 33., Babinszky 54. illetve Földi 3., Hegedűs T. 77. percben.

    9 próbajátékossal lépett pályára a Kozármisleny az NB III Dél-Nyugati csoportjában 4. helyen végzett Kaposvár otthonában.

    Az elmúlt 2 hét a fizikális felkészítésről szólt, kissé fáradt lábakkal léptek pályára Kirchnerék, de ebben az időszakban ez természetes.

    Jól kezdett csapatunk, Földi Dominik révén már a 3. percben vezetést szereztünk egy szép befejezést követően. 0-1.

    A 13. percben Babinszky lövése került Zoltán elé, aki közelről könnyedén passzolt a hálóba. 1-1.

    A 33. percben egy gyors kontratámadás után Babinszky került ajtó-ablak helyzetbe és közelről csak az üres kapuba kellett bepasszolnia a labdát. 2-1.

    Az 54. percben Babinszky csapott le egy visszapasszolt labdára és lőtt Lékai mellett a hálóba. 3-1.

    A 77. percben Hegedűs T. egy higgadt lövőcsellel becsapta a védőket és a kapust is, majd a kapuba lőtt. 3-2.

    Több helyzetet is kidolgozott csapatunk, de a befejezésekbe hiba csúszott, így a hazai csapat megnyerte a mérkőzést, de szerencsére ennek jelentősége nincsen, fontosabb volt, hogy a szakmai stáb tagjai a 2 hetes terhelés után meccs szituációkban is tesztelhették a próbajátékosokat, illetve azt is felmérhette a szakmai stáb, hogy ki milyen állapotban van.

    Pinezits Máté: „Először is szeretnék gratulálni a Kaposvárnak, mert nagyon kulturált és jó focit játszott a csapatuk Székely Tibi irányításával. Az elmúlt két hétben megdolgoztattuk a srácokat, fontos volt, hogy az első edzőmérkőzésen lássuk azt, hogy mik azok a dolgok, amik fáradtság mellett már nem működnek, és mik azok a dolgok, amelyek működnek. 16-17 edzés van mögöttünk, ami ezen a mérkőzésen ki is ütközött akár a pozitív, akár a negatív dolgok tekintetében. Szerencsére sokszor helyzetbe tudtunk kerülni, sokszor tudtunk magasan labdát szerezni, de ezeket a helyzeteket nem igazán tudtuk értékesíteni. Védekezésben volt több elcsúszásunk, ami főképp a fáradtság számlájára írható. Az első edzőmérkőzésen kaptunk egy képet a csapatról, melynek alapján tudunk tovább dolgozni a következő három hétben.”

    Hajrá, Kozármisleny!

    Fotók: Kaposvári Rákóczi FC, cikk: kozarmislenyfc.hu

    Szerző

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük