2024-07-26

Bizonyára már mindenki megkapta a választási jogosultságát igazoló dokumentumot a választási irodától, és már néhány információt is megszerzett az induló jelöltekről.

Mi, a Kozármisleny Mindenkié civil csoportban, több hónapja dolgozunk azon, hogy valós alternatívát nyújtsunk az itt lakóknak. Nem gazdasági érdekcsoportok és egyéni ambíciók vezérelnek bennünket, hanem a közösségért, városunkért való elkötelezettség az, amiben mások vagyunk!

Számunkra a legfontosabb értékek a becsület, a tiszta kéz, számonkérhetőség, elszámoltathatóság.

Ezek az alapértékek a szemünkben. Ennek érdekében erkölcsi garanciát is vállalunk. Jelöltjeink által aláírásukkal ellenjegyzett garanciánk alappillére, hogy amennyiben hivatali munkánk során integritásunk sérül a polgármesteri és/vagy képviselői feladatellátással kapcsolatos tevékenységeink alatt, akkor megbízatásunkról önként lemondunk, vállalva a politikai felelősséget is. Ezzel országos példát szeretnénk mutatni és helyreállítani városunk jelenlegi megkérdőjelezhető hitelességét.

Az itt lakók véleményét kértük ki januárban, ezt követően a város polgárainak igényeit és javaslatait alapul véve, szakértők bevonásával készítettük el a programunkat, melynek legfontosabb eleme maga az itt élő közösség építése.

Mi nem csupán szeretjük városunkat, hanem komoly és szakértői csapatmunkára készülünk városunk fejlődésének érdekében, hogy az a sok elmaradt feladat, elmulasztott lehetőség, ami az előző évtizedben nem került elvégzésre, kihasználásra, a város fejlődése érdekében megvalósulhasson.

Programunk további kiemelt fejlesztési elemeket tartalmaz városunk közösségének érdekében.

A programunkban meghatározott célokat nem csak ígérjük, hanem meg is valósítjuk!

Mi hiszünk abban, hogy közösség szolgálatába állított tudásunkkal, együttműködésre való nyitottságunkkal egy új fejlődési szakaszba állíthatjuk városunkat. Ehhez kérjük a bizalmukat képviselőjelölti csoportunknak és polgármester jelöltünknek, mert hiszünk abban, hogy Kozármisleny SOKKAL jobbat érdemel! Jelöltjeink bemutatása a kampány kezdő napján, április 20-án történik, addig is további információkért látogassatok el honlapunkra: www.misleny.hu

Szerző

2 thoughts on “Bejelentés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük