2024-10-17

A Kozármisleny Mindenkié csoport újabb jelöltet mutat be a szakmai csapatból, dr. Czett Szabolcs személyében.

Kedves Kozármislenyiek!

Tisztelt Választópolgárok!

Családommal 1990 óta élek Kozármislenyben, ott, ahol kigyermekből felnőtté váltam ez idő alatt. Szüleim 20 éven keresztül húsüzemet, húsfüstölőt üzemeltettek, így nagyon sokan ismerhetnek a családi vállalkozásunkból, amiben én is tevékenykedtem szabadidőmben.

Jogász, közgazdász, közbeszerzési szakjogász végzettséggel rendelkezve gyakorlati tapasztalatomat Kozármisleny Város fejlődésére szeretném felhasználni. Az elmúlt 7 évben az ország egyik legismertebb turisztikai vállalkozásnak gazdasági és jogi vezetője vagyok, ahol projektfejlesztésekkel, pályázatokkal is foglalkozom. Látom, hogy szeretett városunk kimaradt, lemaradt a pályázati lehetőségekből, a hasonló méretű települések elmentek mellettünk.

Emlékezzük arra, hogy 10-15 éve büszkék lehettünk arra, hogy Kozármisleny az ország egyik legfejlődőbb települése. Büszkén mondtuk mindenkinek, hogy Mislenyben lakunk!

Elmaradtak a települési rendezvények, egyre kevésbé ismerjük egymást. A kapcsolatok, kapcsolataink csak a szomszédokra redukálódtak. Nem ismerjük a városunkat, településrészünket vagy akár az utcában lakókat. Bízom benne, hogy a településrészi képviseleti rendszer, amit ki szeretnénk alakítani közelebb hozza a lakókat egymáshoz és a város vezetőihez is.  A városban, városházán történteket gyorsabban és hatékonyabb módon szeretném, szeretnénk eljuttatni minden mislenyihez. Egy állampolgár barát, szolgáltató hivatal kialakítása a célunk, célom.

Hosszútávú együttműködést és stratégiát kell kialakítani a civil szervezetekkel, sportszervezetekkel, akiknek a település civil motorjának kell lenniük. Nem lehet évenként megváltoztatni a civilekkel kapcsolatos városi koncepciót, hiszen nélkülük nem lehet sikeres városunk.

A Kozármisleny Mindenkié csapat felkért, hogy tapasztalatomat Kozármisleny fejlődésére fordítsam a következő időszakban. A hatékony, polgárbarát, szolgáltató és átlátható önkormányzati működésnek kialakítása, a hozzá kapcsolódó gazdasági társaságok racionalizálása, infrastruktúra fejlesztése, valamint a pályázati lehetőségek hatékony kiaknázása lenne a feladatom megválasztásom esetén.

Bízom benne, hogy programunkat Ön a szavazatával is tudja támogatni, hogy újra büszkék legyünk arra, hogy Kozármislenyben élünk.

Támogatásában bízva maradok tisztelettel:

dr. Czett Szabolcs

Szakmai életút:

Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük