2024-10-17

A Kozármisleny Mindenkié csoport lefiatalabb tagja, a jövő generációjának képviselő-jelöltje Nagy Bence is bemutatkozik:

„Az univerzumban egy biztos dolog van, a változás”. Mindegy mit csinálunk a világ, ahogy városunk is, folyamatosan változni fog.

Nagy Bence vagyok, a Kozármisleny Mindenkié csoport jelöltje.

Célom ennek a változásnak a lehetőségét az itt lakó emberek kezébe visszaadni, hiszen nem mindegy, hogy mi alakítjuk a változást, vagy pedig más érdekek igényeihez alkalmazkodunk.

Hálás vagyok a városnak, hogy közel 10 éve befogadott. E rövid idő alatt is feltűnt, milyen rossz irányt vett a városvezetés. Szinte senkinek nincs beleszólása a történésekbe, hiába vannak jó javaslatok.

Szívügyem a tudatosság, hiszen ez a politika azért tűnik bonyolultnak, mert a média szándékosan összezavar minket. Mikor ki a rossz, kire kell mutatni, és épp kit kell szeretni. Mindeközben elfelejtjük a választás igazi lényegét, hogy Mi döntünk. Minél inkább elveszünk ebben a kreált világban, annál inkább tudnak irányítani mások. Ezért is tartom fontosnak, saját magunk fejlesztését, hogy ezeken az eszközökön átlássunk és megértsük, EGY társadalom vagyunk, ha mi összetartunk nincs akadály előttünk!

Sajnos a politika mára az a téma lett, amiről még asztalnál sem illik beszélni, na de miért is? Talán ésszerű érvek, nézőpontok, vélemények találkoznának?!

Én nem tudom, mond meg mit gondolsz!

Beszéljünk róla, hiszen Mi igazíthatjuk a politikát, nem a politika minket.

A világ most gyorsabban fejlődik mint bármikor máskor. Pár év kihagyás, hatalmas hátrányt eredményez.

Persze tisztelni kell a hagyományokat és őrizni az értékeket is, viszont nem szabad hagyni, hogy teljesen kizárjunk minden újítást.

Ezért is szeretném összefogni a korosztályom és felvenni a kesztyűt ezzel a tempóval, hogy Mi, közösen, elhozzunk egy soha nem látott fejlődést városunkban!

Egyelőre csak egy céltalan eszköz vagyok, szavazz rám, a jövőre és adj célt számomra, értetek vagyok!

Kozármisleny SOKKAL jobbat érdemel!

Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük