2024-10-17

Képviselői beszélgetés 2024 június 2.

0

Először is szeretném megköszönni, azoknak a jelölteknek a megjelenését, akik megtisztelték a választókat azzal, hogy személyesen elmondták, miért, és hogyan szeretnének változtatni azon, hogy Kozármisleny valóban mindenkié lehessen.

Ez a beszélgetés azért jött létre, mivel a kampány idején semmilyen lehetőséget nem kaptak az új jelöltek, hogy olyan platformokon megjelenhessenek, melyek önkormányzati kezelésben vannak, illetve, azokon a felületeken csak a regnáló városvezetés frakció tagjait és a vádlottként még hivatalban lévő polgármestert lehetett feltüntetni.

Nagyon örülök, és büszke is vagyok arra, hogy a meghívásunkra volt jelentkezés, és vállalták a beszélgetést a jelölt társaink.

Minden olyan jelölt, aki nem is jelzett vissza azt mutatta meg ezzel, hogy vagy fél az élő beszélgetéstől, vagy utasítják arra, hogy nem lehet ott, illetve elképzelhető, hogy nem is tisztelik meg a választókat.

Legyen ez a felvétel példa arra, hogy Kozármislenyben lehet egy asztalnál beszélgetni, és lehet akár egymás számára ismeretlen kozármislenyieknek olyan gondolatokat megvitatni, melyek célja a közösség építése, Kozármisleny jobbá tétele.

Hozzon mindenki átgondolt döntést, ebben a honlapunk, és ez a beszélgetés is tud segíteni.

Kozármislenyben megújulásra van szükség ahhoz pedig olyan vezetésre, akik le tudnak ülni beszélgetni, és valóban tudnak együtt dolgozni, a közös célért.

2024 június 9-én dönthetünk erről!

Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük