2024-10-18

Győzelem a Fővárosban

0

Forrás: MTK

Újabb edzőmérkőzést játszott az NB. II-es labdarúgócsapatunk.

MTK Budapest – Kozármisleny 0-2 (0-0)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Budapest

MTK Budapest: Csenterics (Rácz 46.) – Stumpf, Végh, Kocsis – Molnár Á., Kovács M., Szőke, Merényi (Herczeg 58.), Antonov – Stieber, Kenesei (Balogh 46.)

Vezetőedző: Horváth Dávid

Kozármisleny: Lékai (Szolár 60.) – Schuszter (Beke 65.) (Lengyel 66.), Ikonomou, Horváth D., Turi (Debreceni 70.) – Nagy E. (Lépő 60.), Kozics (Hegedűs L. 65.) – Pesti (Kócs-Washburn 60.), Major (Artner 65.), Kirchner (Kiss B. 65.) – Horvát P. (Daru 60.)

Vezetőedző: Pinezits Máté

Gólszerző: Schuszter 49., Daru 60. percben.

Az NB I-es MTK nem a legerősebb összetételű csapatával állt fel a felkészülési mérkőzésre, de az ellenünk pályára lépők közül többen az NB I-es csapatban fognak majd lehetőséget kapni.

Csapatunkban ezúttal is voltak még próbajátékosok, az első félidőben Pesti, a második félidőben pedig további 6 próbázó labdarúgó lépett pályára.

Változatos mérkőzést láthattunk, voltak egészen bíztató jelenetek, szép támadások, remek összjátékok – időnként a védekezésbe még hiba csúszott, de a felkészülés ezen szakaszában, a fizikai terhelés mellett ez szinte velejáró tényező.

A 49. percben Kirchner a 16-oson belülről próbált középre adni, de labdája felpörgött az egyik védőn, támadónk reagált leggyorsabban és a lecsorgó labdát egyből középre adta, ahol érkezett Schuszter és közelről a hálóba fejelt. 0-1.

A vezetés megszerzését követően az MTK-nak volt egy veszélyes 10 perces időszaka, amikor vagy Lékai vagy a védőink mentettek, majd a 60. percben a csereként beállt Daru jól érkezett a kapu elé és első labdaérintéséből azonnal gólt szerzett, amikor Kozics beadása után fejjel volt eredményes. 0-2.

A mérkőzés hátralévő részében minden cserejátékos lehetőséget kapott, Kozics és Beke sérülés miatt volt kénytelen elhagyni a játékteret. Csapatunk jól tartotta az eredményt, birtokolta a labdát, így összességében megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Pinezits Máté: „Első két szó a gratulációé és a büszkeségé, ami a csapatomat és a stábomat illeti. Egy fárasztó hét végén egymásért küzdve, jó focit tettek ki a pályára. Az MTK-nak szívből kívánunk sikeres szezont az NB I-es bajnokságban.

Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük