2024-10-17

Egyenrangú ellenfélként vereség..

0

forrás: kozarmislenyfc.hu

A tavaly még NB. I-es csapat ellen szenvedtünk vereséget.

Kisvárda Master Good – Kozármisleny 3-2 (2-2)

Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kisvárda, 1011 néző

Vezette: Zimmermann M. Tartalék játékvezető: Nagy R. Asszisztensek: Horváth R., Tőkés R.

Kisvárda Master Good: Hrabina – Cipetic (Lippai 90.), Jovicic, Stefan, Körmendi (Széles 90.) – Matic (Soltész I. 62.), Osztrovka – Spasis, Molnár G. (Soltész D. 62.), Camaj (Gyurkó 84.) – Mesanovic

Vezetőedző: Révész Attila

HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Vajda, Horváth D., Turi (Barkóczi 82.) – Schuszter (Beke 46.), Kócs-Washburn (Cipf 63.), Nagy E. (Rácz 82.), Major, Kiss B. (Debreceni 75.) – Kirchner, Horváth P.

Vezetőedző: Pinezits Máté

Gólszerzők: Molnár G. 18., Spasic 21., Lékai (öngól) 77. illetve Kiss B. 13., Kirchner 41. percben.

Sárga lap: Osztrovka 27., Mesanovic 79., Gyurkó 91., illetve Horváth D. 19., Kirchner 70. percben.

tavaly még NB I-es, keretét nagyrészt egyben tartó csapat otthonában lépett pályára a HR-Rent Kozármisleny gárdája.

A 3. percben Spasic lövése kerülte el a mislenyi kaput.

A 9. percben Schuszter beadását tisztázta Spasic.

A 12. percben Schuszter távoli kísérlete szögletre pattant egy hazai játékosról.

A 13. percben Turi végezhetett el szögletet a jobb oldalról, középre adott labdáját Horváth D. fejelte középre, ahonnan Kiss B. a kapuba fejelte a játékszert. 0-1.

A 18. percben Molnár G. 24 méterről bal lábbal vállalkozott lövésre, amely után a labda a kapu jobb oldalában landolt. 1-1.

A 21. percben hazai szöglet után Spasic elé került a labda, aki nagy erővel 14 méterről bombázott a mislenyi kapuba. 2-1.

A 28. percben Turi végezhetett el szabadrúgást a hazai térfél közepéről, remek beadását Horváth P. centikkel fejelte a hazai kapu mellé.

A 32. percben Spasic nagy helyzetben, 14 méterről, Lékaival szemben állva kapu fölé tekert.

A 34. percben Kirchner lövése az oldalhálóban landolt.

A 37. percben Spasic lövését sikerült blokkolni védőinknek.

A 40. percben Kirchner lövését kiütötte a hazai kapus, a kipattanó Kócs-Washburn elé került, aki a kapuba lőtt. A játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot, pedig támadónk a lövés pillanatában nem volt lesen.

A 41. percben Kócs-Washburn készítette le a labdát Kirchnernek, aki nagyszerű mozdulattal a kapufa felső lécének belső felét érintve bombázta a labdát a hazai kapuba. 2-2.

Eseménydús félidőt hozott a két jó csapat összecsapása. Mislenyi vezetés után gyorsan fordított a Várda, de a félidő vége előtt sikerült egalizálni.

A 49. percben Camaj beadása után a megpattanó labdát ütötte szögletre Lékai.

Az 51. percben Kócs-Washburn passzolt Bekéhez, aki egy befele csel után bal lábbal tekert kapu mellé.

Az 54. percben Matic lövését sikerült blokkolni.

Az 58. percben Kirchner befele cselezte magát, majd 18 méterről lövésre vállalkozott, a megpattanó labda is csak alig kerülte el a hazai kaput, de így szöglet következhetett.

A 66. percben Kirchner lövését fogta meg Hrabina.

A második félidőben nem volt annyira aktív a Kisvárda mint az első 45 percben, vélhetően tartottak is csapatunktól, amely teljesen egyenrangú partner volt.

A 77. percben egy hazai bedobás után az egyik hazai támadó ütközött Nagy Erikkel, de a játékvezető nem fújt a sípjába, eközben a labda továbbszállt a kapu irányába, olyan szerencsétlenül, hogy Lékai Soma már csak a gólvonalon túlról tudta kihúzni. 3-2.

A 85. percben Barkóczi háttal állva átvette a labdát, majd befordult és kapu fölé lőtt.

A 96. percben Gyurkó az alapvonal közeléből próbált középre passzolni, de sikerült szögletre menteni.

A találkozót végül az esélyesebbnek gondolt csapat nyerte meg, amely egy szerencsés harmadik góllal került közelebb a győzelemhez, utána pedig ölték az időt, tördelték a játékot, és ha minimális különbséggel is, de megnyerték a találkozót.

Csapatunk dicséretet érdemel, mert egyenrangú partner volt a szinte teljesen NB I-es játékosok alkotta Kisvárda otthonában.

Pinezits Máté„Kalapot emelek a csapatom és a stábom előtt, hittel és óriási szívvel hozták le ezt a két napot,ami a mérkőzésen is látszott. Egymásért és Kozármislenyért futballoztak! Ahogy többen is kiemelték a meccs után, külső szemlélő számára élvezetes, ki-ki mérkőzést jatszottunk egy kvázi NB I-es kerettel rendelkező csapat ellen. Ez és minden más pedig kellő dacot és elszántságot ad a továbbiakra!”

Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük