2024-10-18

Újabb mislenyi győzelem

0

forrás: kozarmislenyfc.hu

Nagyszerű mérkőzésen győzte le a Kozármisleny a Vasas FC-t

HR-Rent Kozármisleny – Vasas FC 4-2 (1-1)

Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 1000 néző

Vezette: Dr. Csonka B. Tartalék játékvezető: Gaál Ákos Asszisztensek: Bornemissza N., Szalai B.

HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Vajda, Horváth D., Turi – Schuszter (Pesti 89.), Nagy E. (Gajág 60.), Major, Cipf (Kócs-Washburn 70.), Kiss B. (Barkóczi 70.) – Kirchner (Rácz L. 89.), Horváth P.

Vezetőedző: Pinezits Máté

Vasas FC: Jova – Bodnár, Baráth (Ódor 83.), Otigba, Pávkovics – Lehoczky (Iyinbor 70.) – Rácz (Németh B. 83.), Urblík – Radó, Könyves, Tóth M.

Megbízott vezetőedző: László András

Gólszerzők: Kirchner 46., 72. 86., Barkóczi 80., illetve Tóth M. 9. (11-esből), 86. percben,

Sárga lap: Nagy E. 53., illetve Lehoczky 38., Rácz 63., Baráth 78. percben

feljutásért harcoló Vasas FC-t fogadta a HR-Rent Kozármisleny. Az angyalföldi alakulat a hét közben edzőt váltott, Gera Zoltán helyére a Vasas II. vezetőedzője László András ült, vélhetően csak átmenetileg.

A Kozármisleny Kisvárdán közel volt a pontszerzéshez, de az ott mutatott teljesítmény jó alapot adott a Vasas elleni összecsapásra.

A találkozó előtt a klub vezetői köszöntötték Kirchner Krisztián, aki 200. alkalommal lépett pályára bajnoki mérkőzésen Kozármisleny színekben a múlt hétvégi Kisvárdán megrendezett összecsapáson.

A Merkantil Bank Liga NB II tavalyi társgólkirályait is egy mérkőzés alatt láthatták a nézők, Kirchner Krisztián illetve Tóth Milán is 18-18 góllal végeztek az első helyen a legjobb góllövők listáján.

A 8. percben Lékai buktatta a büntetőterületen belül Tóth Milánt, a játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőt Tóth M. végezte el, a kapu közepébe rúgta a labdát a vetődő Lékai mellett. 0-1.

A 12. percben Turi szabadrúgását fejelt Kiss B. kapura, Jova fogta.

A 14. percben Horváth D. fejelt szöglet után kapu mellé.

A 16. percben Turi készített le egy labdát Majornak, akinek lövését Jova hárította.

A 20. percben vendég kontra végén Radó lövése szállt el a kapunk mellett.

A 22. percben Radó szabadrúgása érkezett tökéletesen Baráthnak, aki közelről a kapunkba fejelt, azonban a partjelző lest mutatott.

A 23. percben Nagy E. beadását Cipf fejelte közelről éppen kapu mellé.

A 32. percben Radó szabadrúgásába ért bele Tóth M., de Lékai magabiztosan fogta a labdát.

A 33. percben szép támadás végén Kiss B. került helyzetbe, kapura tartó lövését Jova csak kiütni tudta, a kipattanóba Horváth P. még beleért, azonban a labda kapu mellé ment.

A 46. percben Schusztertől kapott Kirchner egy remek indítást, amit 17 méterről gyönyörűen bebombázott a felső léc alá. 1-1.

Mondhatni hogy a semmiből szerzett vezetést a Vasas egy 11-esből, ezt követően csapatunk irányította a mérkőzést, majd lélektanilag a legjobb pillanatban, a lefújás előtt sikerült egalizálni.

A 48. percben gyors vendég támadás végén Radó rosszul találta el a labdát, így az kapu mellé szállt.

A 49. percben Nagy E. lőtt távolról kapu mellé.

Az 51. percben vendég kontra végén Könyves lövését húzta le könnyedén Lékai.

A 56. percben Radó kapott egy beadást a bal oldalról és rúgott kapura, lövése azonban kapu fölé ment.

A 62. percben támadásunk végén Turi adta be a labdát Vajdának, aki közelről kapura fejelt, Jova ki tudta öklözni a labdát a mezőnybe.

A 64. percben Kiss B. lőtt kapu fölé.

A 72. percben Kirchner kapott balról labdát Barkóczitól és kilőtte 20 méterről a kapu jobb alsó sarkát. 2-1.

A 77. percben Kócs-Washburn cselezett befelé majd lőtt kapura, erős, jól irányzott lövése azonban a keresztlécről kifelé vágódott.

A 80. percben egy szép kontra végén Horváth P. ugratta ki nagyszerűen Barkóczit, aki a kapura vezette a labdát, majd kilőtte a hosszú sarkot, és ezúttal a kapufáról már befelé pattant a labda. 3-1.

A 84. percben Kirchner veszélyes beadását tisztázták Barkóczi elől.

A 85. percben Horváth P. lőtt közelről de Jova hárított, a kipattanót pedig Vajda próbálta kapuba juttatni, ezt azonban már fogta a kapus.

A 86. percben Tóth M. lőtt kapásból a kapunkba 16 méterről. 3-2.

A 87. percben egy gyors támadás végén Kirchner érkezett a jobb oldalról és lövése után a labda a vendég kapuba lőtt. 4-2.

A tavalyi gólkirályok összecsapását Kirchner nyerte, de ami ennél is fontosabb, hogy a mérkőzést teljesen megérdemelten abszolválta a HR-Rent Kozármisleny!

Az elszántság, a hozzáállás, az akarat diadala volt a mai, játékosaink sokkal jobban akarták a győzelmet, mint a jónevű játékosok alkotta ellenfél.

Változatos, fordulatos mérkőzés volt, de leginkább a Kozármisleny akarata érvényesült és mondhatni kétség sem fért a győzelméhez! Márpedig ez nagyon nagy dolog!

Remekül felkészített csapat (fizikálisan és taktikailag is), szép megmozdulások, remek gólok, igazán közönségszórakoztató mérkőzés volt!

Gratulálunk a csapatnak és a szakmai stáb tagjainak!

Pinezits Máté: A szurkolók ugyan csak a hétvégét, a mérkőzéseket látják, de hetek óta ugyanaz történik hét közben, a srácok óriási melót végeznek az edzéseken. szívüket lelküket beleteszik és ez köszön vissza a hétvégeken is. Ezt a mérkőzést 0-1-nél is, 1-1-nél is 2-1-nél is gyakorlatilag egész meccs alatt kézben tudtuk tartani, aminek azért is örülök, mert ez mutatja, hogy lelkileg is stabil volt a csapat, nem az eredményből indult ki, hanem csinálták azokat a dolgokat amiket csinálniuk kell. Nagyon büszkék vagyunk rájuk! Amit családként, csapatként hétről hétre kitesznek a pályára az tényleg szenzációs. Nagy az öröm, nagyon büszkék vagyunk, de egy folyamatban vagyunk, csináljuk tovább a dolgunkat! Nem tartom magamat egy kiabálós edzőnek, de amilyen hangulatot teremtenek hétről-hétre a kozármislenyi szurkolók, azt az én hangom is megsínyli. Szenzációs, hogy ilyen hangulatban tudunk focizni, nagyon köszönjük a a szurkolóink támogatását!

László András: Csalódott vagyok, mert ebben a mérkőzésben több volt. Megszereztük a vezetést, megvolt a lehetőségünk, hogy 2 gólosra növeljük az előnyt, de a félidő végén kaptunk egy elkerülhető gólt. Szünetben próbáltuk rendezni a sorokat és jól is álltunk bele a második félidőbe, megvoltak a lehetőségeink 2-1-es játékhelyzetekben vezettünk támadást, de rosszul játszottuk le, nem szereztünk belőle gólt, miközben az ellenfél szinte az összes lehetőségéből gólt szerzett, amelyek ráadásul kisebb helyzetek voltak mint a mieink. Mindent megtettünk azért, hogy ponttal távozzunk innen, kockáztattunk is, amit az ellenfél kíméletlenül megbüntetett.

Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük