2024-10-16

Rendhagyó módon SZOMBATON rendezzük a HR-Rent Kozármisleny utolsó idei NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzését, a már bajnok Nyíregyháza együttesét fogadjuk május 25-én 17:00 órakor.

A vélhetően szép számú publikum előtt megrendezésre kerülő mérkőzés célja a szezon szép lezárása lehet, amely az idei év szenzációs szereplésének a megkoronázása lenne.

A Kozármisleny a tavalyi osztályozón kiharcolt bennmaradást követően idén is az NB II-es tagság megőrzésének céljával kezdte meg a bajnoki küzdelmeket, de egy szenzációs ősz után 31 pontot gyűjtve a dobogó közelében telelt és szinte már ősszel biztosnak tekinthető volt, hogy sikerül az alap célkitűzést teljesíteni.

Ezt követően a csapat új célt tűzött ki maga elé: az őszi remek pozíció megtartása került fókuszba, ami az előző fordulóban Siófokon került bebiztosításra.

Bár korábban kétszer is ezüstérmes volt a Kozármisleny az NB II-ben (2011/2012, 2012/2013), de ekkor még két csoportos volt az NB II és 16 csapat alkotta az NB I mezőnyét.

Ha így vesszük, akkor az NB II-es ezüstérmek a 19-20. helyezést jelentették az NB I – NB II összevont vonatkozásában. Az NB I mezőnye már csak 12 csapatos, így az idén megszerzett egycsoportos NB II 5. helyezése 17. helyezést jelent az NB I – NB II-es bajnokságokat együttesen tekintve, így kijelenthetjük, hogy az idei évnél előkelőbb pozícióban nem végzett még a Kozármisleny labdarúgó csapata a magyar foci abszolút listáján.

Ennek a nagyszerű szereplésnek szeretnénk az utolsó fordulóban egy körítést adni, ahova meghívtuk a klub azon korábbi labdarúgóit és edzőit, akik sokat tettek a Kozármisleny sikereiért. Természetesen minden labdarúgónak hálásak vagyunk a korábbi szolgálataiért, de egy objektív mérkőzés-szám mentén húztuk meg azt a határt, amely alapján a meghívók kiküldésre kerültek!

Azt szeretnénk, hogy ezt a szép eredményt közösen ünnepeljük és tényleg legyünk büszkék nemcsak a helyezésre, hanem magára a csapatra, a szakmai stábra, a klubra, amely annyi sikert és örömet adott már nekünk!

A mérkőzés elején szeretnénk külön köszönteni a 2007/2008-as év első NB II-es kozármislenyi labdarúgóit és edzőit, bízunk benne, hogy közülük minél többen részt tudnak venni az eseményen.

A mérkőzés szünetében további ünnepségek és köszöntések lesznek majd és reméljük, hogy egy jó hangulatú mérkőzésen sikerül még a 3 pontot is begyűjteni a Nyíregyháza ellen.

A mérkőzést követően a szurkolókat egy közös ünneplésre és mulatásra várjuk a sporttelep területén belül, a műfüves csarnok és a Lurkó pálya közötti részen.

Bízunk benne, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk!

Sok szeretettel várunk minden szurkolót a mérkőzésre!

Forrás: https://www.kozarmislenyfc.hu/unnepeljuk-egyutt-az-idei-fantasztikus-szezonunkat/

Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük